Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Σημαντικές αλλαγές


Οτιδήποτε  κάνεις στη ζωή σου πρέπει να σου δίνει ευχαρίστηση ή να σε βοηθάει να πετύχεις τους στόχους σου- ιδανικά και τα δύο ταυτόχρονα! Αν δεν ανήκει σε καμία κατηγορία, πρέπει να μην φοβάσαι να αλλάξεις κάτι!





Κόψε τις σχέσεις που έχουν λήξει. Μην περνάς πολλές ώρες με τους ανθρώπους που δεν σε κάνουν καλύτερο ή πιο ευτυχισμένο. Κοίταξε προσεκτικά το περιβάλλον σου – τους φίλους και τον σύντροφό σου. Σταμάτα για ένα λεπτό, βγες από τη ρουτίνα και σκέψου τι πραγματικά χρειάζεσαι και θέλεις.

 Σταμάτα να είσαι τελειομανής! Το να γίνεσαι καλύτερος δεν σημαίνει να ταλαιπωρείσαι και να αλλάζεις τον εαυτό σου συνέχεια. Μην επιδιώκεις να παίζεις πρωί-βράδυ έναν ιδανικό ρόλο, είναι τόσο δύσκολο και καθόλου λογικό! Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου, λίγο καλύτερος κάθε μέρα και θα δεις ότι αυτό πραγματικά δουλεύει.

 Σταμάτα να φοβάσαι οτιδήποτε. Μάλλον είναι το πιο δύσκολο, αλλά, παράλληλα, πολύ σημαντικό! Ο φόβος σίγουρα έχει εμποδίσει αρκετές φορές τον καθένα από εμάς να κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε – να γνωρίσουμε κάποιον, να αλλάξουμε δουλειά ή χώρα, να χορέψουμε λίγο παραπάνω σε ένα κλαμπ ή να πάρουμε ένα περίεργο ρούχο:).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου