Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πώς να κάνω ταντρικό σεξ;Τα μυστικά και οι κανόνες του ταντρικού σεξ

Το ταντρικό σεξ είναι ένας συνδυασμός πνευματικής και σωματικής απόλαυσης. Αν έχετε έναν σύντροφο που τον αγαπάτε πραγματικά, δοκιμάστε την πρακτική του τάντρα σεξ για να ανεβάσετε την ερωτική σας ζωή σε καινούριο επίπεδο!
Θα χρειαστείτε 3 μέρες για να ετοιμαστείτε για το ταντρικό σεξ.


Πρώτη μέρα
Την πρώτη μέρα πρέπει να ξεχάσετε ότι είστε εραστές. Πηγαίνετε μια βόλτα και κάντε μια χαλαρή κουβέντα. Απαγορεύονται αυστηρά τα φιλιά και τα χάδια. Μόνο βλέμματα και λόγια- τίποτε άλλο.

Δεύτερη μέρα
Η πιο δύσκολη μέρα. Αυτή την ημέρα οι ινδοί συμβουλεύουν να χαϊδεύετε συνέχεια τον σύντροφό σας, αποφεύγοντας, πάντως, τις "ζεστές" περιοχές του σώματος.  Να ακουμπάτε όλη την ώρα τον σύντροφό σας και να νιώθετε έντονα τα χέρια του πάνω στο δέρμα σας. Υπομονή- τα φιλιά απαγορεύονται ακόμα!

Τρίτη μέρα
Μπράβο σας αν καταφέρατε και αντέξατε μέχρι την τρίτη μέρα- τα βάσανά σας δεν θα πάνε χαμένα!

Πρώτα πρώτα καθαρίστε τις σκέψεις σας και το σώμα σας κάνοντας μαζί ένα μπάνιο. Χρησιμοποιήστε μια αρωματική λάμπα για να φτιάξετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα (διαλέξτε την ερωτική σύνθεση για την αρωματική λάμπα).
Μόλις βρεθείτε στο κρεβάτι μην βιαστείτε! Οι αρχαίοι ινδοί ήξεραν καλά τα μυστικά του έρωτα- πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 30 λεπτά. Δώστε, λοιπόν, έμφαση στα χάδια και (επιτέλους!) στα φιλιά. Συγκεντωθείτε στον σύντροφό σας- σε ολόκληρο τον κόσμο δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα εκτός από αυτόν. Η μουσική είναι περιττή. Οι ήχοι που θα προκαλείτε εσείς, αντίθετα, είναι καλοδεχούμενοι στο τάντρα σεξ.
Μόλις καταλάβετε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας σταματήστε αμέσως και ... φάτε ένα φρούτο!
Καθυστερήστε τον οργασμό σας με αυτόν τον τρόπο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Μετά μπορείτε να επιτρέψετε στο σώμα σας να έχει τον πιο έντονο οργασμό στη ζωή σας και στην ψυχή σας την πιο έντονη αίσθηση ενότητας με τον συντροφό σας!


Επισκεφτείτε την καινούρια μας ιστοσελίδα Myfitcompass που θα μπορείτε να περάσετε το FIT TEST για να δείτε ποιό είδος προπόνησης είναι ιδανικό για εσάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου